Skip to content ↓

Konkursi 2021-2023

Aplikoni për periudhën 2021-2023 përmes këtij linku.

Konkursi për bursa për këtë vit përfshin këto shkolla:

  • UWC Adriatic, Itali
  • UWC Mostar, Bosnje dhe Hercegovinë
  • UWC Costa Rica, Kosta Rikë
  • UWC Red Cross Nordic, Norvegji 
  • UWC Li Po Chun UWC, Hong Kong