Skip to content ↓

Konkursi 2023-2025

Aplikoni për periudhën 2023-2025 përmes këtij linku.

Konkursi për bursa për këtë vit përfshin këto shkolla:

  • UWC Adriatic - Itali
  • UWC Mostar - Bosnje dhe Hercegovinë
  • UWC Pearson - Kanadë
  • UWC East Africa - Tanzani