Skip to content ↓

Konkursi 2019-2021

Aplikoni për periudhën 2019-2021 përmes këtij linku.

Konkursi për bursa për këtë vit përfshin këto shkolla:

  • UWC Atlantic College, Wells
  • UWC Adriatic, Itali
  • Robert Bosch UWC, Gjermani
  • UWC Mostar, Bosnje dhe Hercegovinë