Skip to content ↓

Konkursi 2020-2022

Aplikoni për periudhën 2020-2022 përmes këtij linku.

Konkursi për bursa për këtë vit përfshin këto shkolla:

  • UWC Adriatic, Itali
  • UWC Mostar, Bosnje dhe Hercegovinë
  • UWC UWC East Africa
  • UWC Mahindra College 
  • UWC ISAK Japan