Skip to content ↓

Konkursi 2024-2026

UWC Kosova hapë thirrjen për aplikim për bursa në këto shkolla:

 UWC Adriatic - Itali

UWC Mostar - Bosnje dhe Hercegovinë

UWC East Africa - Tanzani

UWC Robert Bosch - Gjermani

UWC Red Cross Nordic - Norvegji

 

Aplikimi për periudhën 2024-2026 bëhet përmes këtij linku.